Julen kommer... :-D

Dagene rykker tættere og tættere på d. 24. december, og vi skal snart pynte juletræ, spise and og pakke gaver op. 

Vi i AppMireTeamet ønsker os allermest, at vi bliver bedre til at tale med hinanden på sociale medier – vi er meget taknemmelige for jer, der allerede sender glade og positive beskeder til hinanden. Men vi håber at budskabet kommer bredere ud J.
Hvad ønsker du dig allermest til jul?

Spred god julestemning

Ho ho ho… Nu nærmer julen sig – og derfor er det blevet tid til at sprede god julestemning! 
Vi har kreeret en række nye tegninger og sætninger i AppMire, så du kan sende en glad nisse, eller en smuk engel, til din familie og venner. 

Lad os sammen gøre andre opmærksom på, hvor lidt der skal til, for at gøre andre glade gennem positive beskeder. Lad os sammen anerkende og motivere andre for deres personlighed Lad os sammen sprede god julestemning på digitale medier!

Screenshot_20181207-085814.png

FEEDBACK TIME!

Må vi stjæle 5 min. af din tid?

Vi kunne vildt godt tænke os at få din feedback på AppMire. Er det bare den fedeste app i hele verden - eller har du forbedringer til, hvordan app'en kan virke bedre for dig?
Så skriv til appmire@headfitted.dk, eller deltag i vores spørgeskemaundersøgelse her: https://da.surveymonkey.com/r/SGNTJ2R

Tusind tak for din tid!

Kh AppMireTeamet

Mailsystem oppe igen

Kære alle superbrugere på AppMire!
Vores mailsystem er oppe at køre igen. 
Skriv derfor til appmire@headfitted.dk for ris, ros eller andre kommentarer

Tak fordi I spreder god stemning!

Kh AppMireTeamet

Historien om AppMire breder sig

Wow, sikke en weekend! 
Historien om vores nye app AppMire, har virkelig fået medfart: I lørdags var vi på forsiden af Randers Amtsavis - og fik en webartikel i Aarhus Stiftstidende. 
Whats nok to like 😋💌
I kan læse artiklen her: https://stiften.dk/favrskov/Unge-til-unge-Opfoer-jer-ordentligt-paa-de-sociale-medier/artikel/524282 

 

 

Vis os hvordan du spreder god stemning

Vil du være med til at sprede god stemning på sociale medier, og stoppe dårlig online adfærd? 
Så vis os hvordan du spreder god stemning med hashtagget #spredgodstemning.
Fortæl også gerne, hvorfor du har valgt at sprede god stemning, og hvornår du selv oplever, at andre spreder god stemning til dig.

Tak fordi du er med til at sprede god stemning!

Kh AppMireTeamet

Kampagnen #spredgodstemning er i gang!

I forbindelse med laceringen af AppMire, indledes kampagnen ”#spredgodstemning”. 
Kampagnen skal øge kendskabet til AppMire som ny social app, og kampagnen vil have folk til at reflektere over, hvordan vi taler og behandler hinanden gennem sociale medier.  

Sammen med AppMire håber vi, at vores nye kampagne vil få folk til at tænke over, hvordan de taler til hinanden gennem sociale medier – og hvor let det egentlig er at anerkende og motivere andre”, siger direktør Jannie Friis.

Kampagnen bliver to-benet, således at én del med billeder, videoer og annoncer kører på sociale medier, særligt Instagram, mens en anden del indbefatter artikler, pressetips og pressemeddelelser til medier og organisationer med en social agenda. 

AppMire er gået i luften

Den nye sociale app, AppMire, er gået i luften. App’en er udviklet i tæt samarbejde mellem softwarevirksomheden Headfitted IVS og unge, som ønsker at vi skal ændre vores adfærd på sociale medier. Således skal app’en minde os om, hvor lidt det kræver vi anerkender og motiverer hinanden, fremfor at have dårlig adfærd på sociale medier.

Gennem sjove illustrationer og opmuntrende sætninger, kan du kombinere et hav af positive beskeder til andre. Det unikke ved AppMire er,  at dine beskeder bliver sendt anonymt til dine modtagere, og du modtager kun anonyme beskeder. For det handler ikke om, hvem der har fået flest positive beskeder, eller hvem man har fået dem af. Det handler om, at vi skal anerkende hinanden, og sprede god stemning.  

Du kan downloade AppMire i AppStore og GooglePlay.