AppMire er gået i luften

Den nye sociale app, AppMire, er gået i luften. App’en er udviklet i tæt samarbejde mellem softwarevirksomheden Headfitted IVS og unge, som ønsker at vi skal ændre vores adfærd på sociale medier. Således skal app’en minde os om, hvor lidt det kræver vi anerkender og motiverer hinanden, fremfor at have dårlig adfærd på sociale medier.

Gennem sjove illustrationer og opmuntrende sætninger, kan du kombinere et hav af positive beskeder til andre. Det unikke ved AppMire er,  at dine beskeder bliver sendt anonymt til dine modtagere, og du modtager kun anonyme beskeder. For det handler ikke om, hvem der har fået flest positive beskeder, eller hvem man har fået dem af. Det handler om, at vi skal anerkende hinanden, og sprede god stemning.  

Du kan downloade AppMire i AppStore og GooglePlay.