03.png

#spredgodstemning

AppMire er en ny social app, hvis formål er at sprede anerkendelse og god stemning, gennem en kombination af opmuntrende illustrationer og sætninger. 

AppMire er skabt ud fra et brændende ønske om, at vi skal tænke over, hvordan vi taler til hinanden på sociale medier. I dag opleves nemlig en stigende tendens på digitale medier, hvor folk sender ubehagelige og hadefulde beskeder til andre. Med andre ord, er vi ofte ikke gode til at behandle og tale ordentlig til hinanden på digitale medier, fordi det er nemt at løbe fra sit ansvar, og løbe væk fra sine udtalelser. Og det er en problematik, vi ønsker at gøre noget ved. 

Sammen med softwarevirksomheden Headfitted, har initiativtagerne bag Appmire, Erin Magill og Sebastian Friis Thormod, skabt en social platform, med udgangspunkt i egne oplevelser og erfaringer med dårlig adfærd på sociale medier. De har begge oplevet hvordan online chats kan udvikle sig fra sarkastiske jokes til reelle uenigheder, og hvordan online mobning kun er med til at forværre en konflikt. Herfra opstod idéen til at skabe et online rum, hvor man kan lykønske folk, når de gør noget godt – eller give dem et skulderklap, når man kan se, at de har brug for en opmuntring. 

På AppMire er det kun muligt at sende beskeder med en positiv vibe, for det eneste formål er at anerkende og motivere andre mennesker. Beskederne bliver sendt anonymt og slettes automatisk efter et stykke tid, da det ikke handler om at modtage mange likes, eller beskeder. Det vigtigste er at påskønne andre, og føle sig værdsat.

AppMire er derfor til dig, som ønsker at sprede god stemning, og som vil minde andre om, hvor lidt det kræver, og hvor meget det betyder, at vi taler ordentlig til hinanden.

 

Sådan virker AppMire

Når du starter med at bruge AppMire, skal du oprette en personlig profil med brugernavn, adgangskode og email. Dine oplysninger holdes sikkert på en intern server, og vi bruger aldrig dine data til markedsføringsbrug - eller videregiver informationer til tredje part.
Ved oprettelse af beskeder kan du vælge mellem forskellige designelementer til at designe en sjov figur, og bagefter vælger du tre forhåndsskrevne sætninger og ord, som udgør din besked. Din designede figur og tekstbeskeden bliver den samlede besked, som du kan sende til en eksisterende bruger i AppMire, eller til en persons email adresse.
Beskederne du sender, bliver sendt anonymt og i AppMire slettes beskederne efter et stykke tid. Man kan maximalt have 5 beskeder i sin inbox i AppMire, derefter slettes de, og forsvinder for altid.


FAQ

Hvordan logger jeg på min AppMire profil?
- i det øjeblik du har downloadet AppMire til din iOS eller Android enhed, er AppMire installeret. Når du går ind på applikationen første gang, skal du registere dig som ny bruger, med brugernavn, adgangskode og email. Anden gang og fremefter, vil du blive automatisk blive logget på AppMire, medmindre du har logget ud af applikationen. 

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg har glemt mit kodeord?
- hvis du har glemt dit kodeord, og skal have et nyt, skal du indtaste din email under "Glemt password" på AppMires login forside. Herefter modtager du en 4-cifret kode på din mail, som verificerer, at du kan skifte dit kodeord inde på applikationen. 

Hvem kan jeg sende beskeder til?
- når du har "bygget" din besked med figur og tekst, kan du sende din besked til eksisterende brugere i AppMire, ved at søge på vedkommendes navn. Hvis personen ikke har en AppMire profil allerede, kan du kan sende vedkommende beskeden i en email. Den mail du sender vil være afsendt fra appmire, så modtageren kan ikke se at den kommer fra dig - AppMire sender nemlig kun anonyme beskeder. Mailen indeholder beskeden du har "bygget" - og  samtidig er den en invitation til, at din modtager kan oprette en profil, og fremover modtage og sende beskeder inde fra AppMire.

Hvordan sletter jeg min AppMire profil?
- hvis du ønsker at slette din AppMire profil, skal du skrive dette til AppMire Teamet inde på applikationen under "Kontakt AppMire". Herefter vil vi inden for 1-3 hverdage slette din profil, og alle registrerede oplysninger vi har om dig. Hvis du ønsker at bruge AppMire igen i fremtiden, skal du oprette dig som helt ny bruger.

Hvorfor skal I bruge min e-mail adresse for at oprette en profil?

- email adressen bruger vi, til at være helt sikre på, at du er unikt identificeret, samt til at sende dig en ny kode, hvis du glemmer dit kodeord. Dine personlige oplysninger bliver KUN brugt til dette, og vil aldrig blive delt med andre uden for AppMire.

Er AppMire gratis?
- AppMire er gratis at downloade, og du skal heller ikke betale for at oprette en profil.